Σύνδεση

Αρχοντικό της Περσεφώνης

  Μεσολόγγι

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Το «Αρχοντικό της Περσεφώνης» είναι το πιο γνωστό εστιατόριο της πόλης, τοποθετημένο στο πλακόστρωτο κεντρικό σύμπλεγμα πεζόδρομων στο κέντρο της πόλης κοντά στην κεντρική πλατεία. Το όνομά του και μόνο δίνει την διάσταση ενός πολυτελούς και καλόγουστου χώρου σε ένα όμορφο και σύγχρονο κτίριο. Ο εσωτερικός χώρος είναι διαρρυθμισμένος αρμονικά με τρόπο που δεν αφήνει περιθώριο για δεύτερη σκέψη παρά να καθίσει κάποιος και να γευτεί αυτή την εμπειρία. Τραπέζια διακριτά και διακριτικά τοποθετημένα σε δυο ορόφους προετοιμασμένα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου μας είναι απλή: Περιποιούμαστε τους πελάτες μας σαν άτομα της οικογενείας μας, προσφέρουμε φαγητό υψηλής ποιότητας έχοντας πάντα σαν στόχο να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Αυτή η φιλοσοφία αναπτύχθηκε το 1995 όταν η Κα Φώνη και ο Κος Γρηγόρης άνοιξαν το  «Αρχοντικό της Περσεφώνης» στο Μεσολόγγι. Από τη πρώτη ημέρα έκαναν φανερή σε κάθε πελάτη που πέρασε το κατώφλι του εστιατορίου την δέσμευσή τους στην ποιότητα και στην γενναιοδωρία πνεύματος. 

Ότι ξεκίνησε ως εστιατόριο κατάφερε να γίνει ένας σύγχρονος μύθος ποιότητας και καλαισθησίας. Ένας μύθος που όχι μόνο προσφέρει ένα θεσπέσιο γεύμα αλλά μπορείτε να συναντηθείτε με παλιούς φίλους, να γνωρίσετε καινούριους, να έχετε επαγγελματικές συναντήσεις ,να κάνετε δεξιώσεις, να γιορτάσετε σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας όπως ονομαστικές εορτές, γενέθλια και γάμους. 

Είναι ένας σύγχρονος μύθος ο οποίος έχει φιλοξενήσει χιλιάδες λάτρεις του καλού φαγητού και περιμένει να τον επισκεφτείς για να βιώσεις και εσύ αυτή την εμπειρία.  Χάρη στο θερμό αίσθημα φιλοξενίας των ιδιοκτητών θεωρείται δεύτερο σπίτι για πολλούς πελάτες.

  Επωνυμία:
Αρχοντικό της Περσεφώνης
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Αρχοντικό της Περσεφώνης
  Διεύθυνση
Κόμητος Ρώμα 4
  Τ.Κ.
30200
  Πόλη
Μεσολόγγι
  Τηλέφωνα
2631024527
Κινητό Τηλέφωνο:
6932656713
  E-mail
info@arxontiko-tis-persefonis.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορίες

Στυλ : Κλασσικό Εστιατόριο
Κουζίνα : Τοπική Κουζίνα
Ethnic Κουζίνα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.