Σύνδεση

Captain Del Mare

  Μεσολόγγι

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Στο όμορφο Κρυονέρι, κάτω από τον επιβλητικό βράχο της Βαράσοβας, δίπλα στο λιμάνι και σε απόσταση 5 χιλιόμετρα από την εθνική οδό Μεσολογγίου Αντιρρίου θα βρείτε την ψαροταβέρνα – εστιατόριο Captain Del Mare.

Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες του Γιώργος και Χρήστος Παγανιάς φροντίζουν για εσάς καθημερινά να υπάρχει ότι πιο φρέσκο σε ψάρια και φαγητά της ώρας. Η γρήγορη εξυπηρέτηση τα καλομαγειρεμένα φαγητά το φιλικό περιβάλλον και οι λογικές τιμές θα σας κάνουν να χαρείτε ακόμη περισσότερο την επίσκεψή σας στο χώρο μας και στο χωριό μας. Ο συγκεκριμένος χώρος του Captain Del Mare έχει φτιαχτεί και διαμορφωθεί εξολοκλήρου από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και απολαυστικό το γεύμα και τη διαμονή σας εδώ.

Από εδώ μπορείτε να χαρείτε τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα. Το καλοκαίρι στον εξωτερικό χώρο και την ταράτσα του Captain Del Mare θα ζήσετε τις πιο ρομαντικές πανσέληνους σε ήσυχο περιβάλλον με καλή μουσική. Η θέα του φεγγαριού, το οποίο προβάλει από την Βαράσοβα και χρυσαφίζει στα νερά του Πατραϊκού κόλπου είναι μοναδική.

Εάν έχετε τη δυνατότητα, η διαδρομή από την θάλασσα γύρω από τη Βαράσοβα μέχρι την Κ. Βασιλική είναι δελεαστική διότι σε πολλά σημεία υπάρχουν όρμοι όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα κατακάθαρα νερά και να χαθείτε στην ανωνυμία. Εάν σας αρέσει η περιήγηση, 15 λεπτά από το Κρυονέρι βρίσκεται το Μεσολόγγι, πρωτεύουσα του νομού, γνωστό για την ιστορία του και την ηρωική έξοδο του 1826.

Από εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε σχεδόν την μισή Ελλάδα, καθώς το Κρυονέρι βρίσκεται κοντά στο Μεσολόγγι, την Ναύπακτο, την Λευκάδα, όπως επίσης μια ώρα και από τους Δελφούς, τον κυριότερο αρχαιολογικό χώρο της Δ. Ελλάδος.Μια ώρα επίσης από το λιμάνι της Πάτρας, την πιο μεγάλη πόρτα εισόδου της Ευρώπης για την Ελλάδα μέσω Ιταλίας.

  Επωνυμία:
Captain Del Mare
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος & Χρήστος Παγανιάς
  Διεύθυνση
Κρυονέρι Μεσολογγίου
  Τ.Κ.
30014
  Πόλη
Μεσολόγγι
  Τηλέφωνα
2631041162
Κινητό Τηλέφωνο:
6974495917
  E-mail
captaindelmare@noemail.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορίες

Στυλ : Κλασσικό Εστιατόριο
Κουζίνα : Τοπική Κουζίνα
Ethnic Κουζίνα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.